De bilboquet van de koning

De bilboquet van de koning

Johan D'Haveloose
€ 16.50 incl BTW

Johan D’Haveloose is met deze psychologische misdaadroman aan zijn vierde Bonnard & Brunello toe. Dit keer moet het knappe rechercheursduo op zoek naar de moordenaar van een brocanteur. Dat leidt hen verder terug in de tijd dan ze vermoed hadden. Spanning, intriges en de nodige dosis humor staan garant voor alweer een uitstekende thriller.

Na ‘Moordgriet’ over een moord gepleegd in Zomergem, ‘De Sterspeler’, over de moord op een beloftevolle Iraanse voetballer in de Ghelamco Arena, en ‘Het Finse Meisje’ over de moord op een sensuele Erasmusstudente, begeven Bonnard & Brunello zich ditmaal tussen de brocanteurs en de vele geheimen en intriges in de brocante- en rommelbeurzen.
“Wie het boek leest, zal niet alleen op het puntje van zijn stoel zitten, maar ook genieten van de humor die Johan D’Haveloose zo belangrijk vindt?” 


(Het Nieuwsblad over ‘De Sterspeler’)

Johan D’Haveloose is lector Engels en Interculturele Communicatie op rust.  Hij woont met zijn vrouw en honden in het landelijke Zomergem.  Zijn ervaring in het onderwijs, zijn kleinkinderen, de vrienden in binnen - en buitenland en de lange wandelingen met zijn twee honden vormen een fantastische bron voor inspiratie en geven de auteur een rustig gevoel van voldoening om te schrijven.

 

 

Johan D'Haveloose