Pamfletreeks Deel I: Weg met de Kerk, leve het Geloof!

Pamfletreeks Deel I: Weg met de Kerk, leve het Geloof!

Stefaan Van Laere
€ 7.50 incl BTW

Opmerkelijke nieuwe reeks!

Voor wie graag zijn mening verkondigt! 

Opzet van de Pamfletreeks van uitgeverij Partizaan is iedereen die een welbepaalde mening heeft een forum te bieden om deze te verkondigen, dit zonder mensen of waarden te gaan beledigen en uiteraard steeds binnen de grenzen van de welvoeglijkheid. De omvang van deze boekjes wordt beperkt tot maximum 32 pagina's zodat mensen die misschien wat minder vlot met de pen overweg kunnen toch de kans krijgen om bepaalde opinies of verzuchtingen te ventileren. De auteur draagt steeds de verantwoordelijkheid over de inhoud van zijn tekst.

De onderwerpen kunnen van uiteenlopende aard zijn en het staat de auteur vrij deze met onweerlegbare bewijzen te ondersteunen dan wel zijn gedachten alle kanten uit te laten gaan.

Stefaan Van Laere opent de nieuwe Pamfletreeks van uitgeverij Partizaan met het pamflet ‘Weg met de Kerk, leve het Geloof!’ Verwacht hierbij geen diepgravende analyse van de invloed van religie op ons leven, maar wel een aantal vrijblijvende bespiegelingen waarin enerzijds kritisch gekeken wordt naar het instituut ‘Kerk’ (waarmee niet alleen het katholieke instituut wordt bedoeld), maar anderzijds ook het thema ‘Geloof’ in de meest brede zin van het woord aan bod komt.

Van het vertrouwen van de oermens in de goddelijke kracht van de natuur over de opkomst van het monotheïsme tot een juiste studiekeuze, het bejaardenbeleid en het al dan niet aanhanger zijn van een religie: ‘Geloof’ is een van de sleutelwoorden in ons dagelijks bestaan.

De onderwerpen waarover auteur Stefaan Van Laere (graag) schrijft zijn bijzonder uiteenlopend. Hij publiceert zowel fictie als non-fictie voor jeugd en volwassenen.

 

 

Auteur Stefaan Van Laere.