WORDT VERWACHT VOORJAAR 2019 De kunst om te praten met volle mond.  Openhartige en goed gekruide koksverhalen - met korte recepten

WORDT VERWACHT VOORJAAR 2019 De kunst om te praten met volle mond. Openhartige en goed gekruide koksverhalen - met korte recepten

Guy Van Cauteren met medewerking van Stefaan Van Laere

Momenteel zijn beide auteurs Guy Van Cauteren en Stefaan Van Laere achter de schermen druk bezig met dit boek dat anders dan anders zal zijn...

 

Binnenkort meer nieuws.

Het boek (géén klassiek kookboek maar wel een boek vol openhartige verhalen, dixit Guy Van Cauteren) wordt in het voorjaar 2019 verwacht.

Guy Van Cauteren maakte naam als de sterrenchef van restaurant 't Laurierblad en was ook de allereerste tv-kok in Vlaanderen nog voor deze term bestond. Zogezegd op rust blijft dit culinaire wonderkind actiever dan ooit. In auteur Stefaan Van Laere vond hij een spitsbroeder om in zijn verleden te duiken.

Guy Van Cauteren en Stefaan Van Laere werkten eerder al samen aan de boeken 'Whisky' (uitgeverij Lannoo), 'Restaurant 't Laurierblad' (uitgeverij Snoeck) en 'Tijd voor thee' met kruidenvrouw Winiefred Van Killegem (Standaard Uitgeverij).

 

 

Guy Van Cauteren.