Catalogus

U bent hier: Uitgaven > Ebooks >

Cuberdons met lavendel (EBOOKVERSIE)

auteur: Kirsten Van Malderen

historische roman
Info over de auteur(s):

 Uitgeverij Partizaan heeft een groeiend aanbod van ebookversies van nieuwe eigen uitgaven of boeken van andere uitgeverijen ter beschikking.

U kunt deze boeken terugvinden op bekende platforms zoals Inktera, Apple iBookstore, Kobo, Barnes & Noble en het internetplatform Scribd. Er komen voortdurend steeds meer nieuwe platforms bij waarop u de titels kunt bestellen. Even rondsurfen en u vindt zeker een platform naar uw gading.

 

In 'Cuberdons met lavendel' neemt auteur Kirsten Van Malderen u mee naar het Gent van de vorige eeuw ten tijde van de Eerste Wereldoorlog, de Wereldtentoonstelling en de wereld van de weeshuizen.Korte samenvatting:

 

De ebookversie van ''Cuberdons met lavendel', een intrigerende historische roman van de Gentse auteur Kirsten Van Malderen.

U kunt gewoon op het logo van een van deze aanbieders klikken en de titel en/of auteur ingeven, of zelf even rondsurfen.

         

 

Via www.scribd.com kunt u het boek gedurende twee maanden gratis digitaal lezen, en nadien eventueel een abonnement nemen.

 

 

 

Hier kan je de papieren versie van dit boek verkrijgen.

 Hoofdmenu