Nieuws/Verwacht

Tweemaal uitgeverij Partizaan tijdens koopzondag zondag 18 december Standaard Boekhandel Dok Noord Gent

Tweemaal uitgeverij Partizaan nu zondag 18 december in de Standaard Boekhandel Dok Noord in Gent: om 14 uur signeersessie 'Tram 4 Korte ritverhalen deel II' (Elena Van Gent) en vanaf 15 uur het nieuwe kinderboek 'Ridder Zap' (Stien Thys) met haar vertelwagen.
 

 

Klik hier voor het programma.

Voorstelling boek 'Het Finse Meisje/The Finnish Girl' in Hogeschool Gent met vooraf ontvangst door Finse ambassadeur in Provinciehuis

Op vrijdag 4 november beleefde auteur Joahn D'Haveloose uit de Partizaanstal een heuglijke dag. Eerst werd hij in het Gentse Provinciehuis ontvangen door de Finse ambassadeur, aan wie hij in het bijzijn van burgemeester Daniël Termont en gouverneur Jan Briers een exemplaar kon overhandigen van 'The Finnish Girl', de Engelse door hem zelf vertaalde versie van de nieuwe Bonnard & Brunello thriller 'Het Finse Meisje'.

Dit boek werd een uurtje later officieel voorgesteld op de Gentse Hogeschool.

 

 

Meer info over Het Finse Meisje en hoe het boek te bestellen vindt u hier.

 

Meer info over 'The Finnish girl' en hoe dit boek te bestellen vindt u hier.

Voorstelling boek 'Expo '58 en zijn medewerkers' (auteur François Van Kerckhoven) tijdens vierdaagse tentoonstelling in Niel

Op donderdag 3 november werd in de gemeentelijke basisschool van Niel het boek 'Expo '58 en zijn medewerkers' van François Van Kerckhoven voorgesteld in het bijzijn van enkele van de hostessen van de Expo.

 

U leest hier meer over het boek hoe het te bestellen.

Interview- en signeersessies auteur Johan D'Haveloose ('Het Finse meisje' en 'The Finnish girl') in Standaard Boekhandel Gent Dok Noord & Gent Sint-Baafs

Het zijn drukke dagen voor auteur Johan D'Haveloose, pas bevallen van zijn nieuwste Bonnard & Brunello thriller 'Het Finse meisje' (door de auteur zelf in het Engels vertaald als 'The Finnish girl' dat tegelijk met de Nederlandstalige versie verschijnt). Vandaag zaterdag 29 oktober was hij te gast in de Standaard Boekhandel Dok Noord in een sessie met moderator Johan Dhaene met onder meer Zaki en Willy Sommers, en morgen zondag 30 oktober maakt hij zijn opwachting in het panel over misdaadliteratuur in de Standaard Boekhandel Gent Sint-Baafs vanaf 14 uur.

Opwarming voor het grote werk, want zijn boek wordt officieel voorgesteld op vrijdag 4 november om 12 uur op de Hogeschoolcampus Gent. Voorafgaand aan die voorstelling wordt de auteur eerst verwacht in het Provinciehuis waar hij in aanwezigheid van burgemeester Termont de Engelse versie 'The Finnish girl' van zijn nieuwste thriller aan de Finse ambassadeur zal overhandigen.

Kinderboek 'Waar is Oscar?' vandaag in basisschool Zomergem voorgesteld

Vandaag 20 juni werd het nieuwe (kinder)boek van de Zomergemse auteur Johan D'Haveloose in de plaatselijke gemeentelijke basisschool voorgesteld. De auteur deed in de klas van juf Christine in klas 2A in aanwezigheid van directie, de leerlingen van de klas, de burgemeester en de pers.

 

Meer over het boek en hoe het te bestellen leest u hier.