Afrekening (deel 3 George Bracke thrillerreeks)

Afrekening (deel 3 George Bracke thrillerreeks)

Stefaan Van Laere

Nummer drie uit de George Bracke Thriller Serie is zeker niet de minste.  Dit verhaal baadt in een decadent sfeertje, en daalt af in de beerputten van de politiek.
De verkiezingskoorts houdt het land in zijn greep. Aanstormend politiek talent Raymond Deweert geeft een etentje voor sympathisanten. De sfeer zit er goed in, het gezelschap gooit alle remmen los. Plots duikt een schimmige figuur op uit het niets. Een loepzuiver schot met een kruisboog gaat dwars door de keel. Exit Deweert.
Enkele uren later staat de hele politieke wereld op haar kop. Het team van commissaris Bracke begint aan een moeilijke zaak, al zijn er motieven genoeg. Krijgt Deweert, niet vies van duistere zaakjes, de dodelijke rekening gepresenteerd van een van zijn zakelijke partners? Of moet de amoureuze veelvraat een hoge prijs betalen voor zijn losse handjes? Bracke en zijn team maken zich vuil in de diepste politieke krochten. Stinkt deze beerput zo erg dat men letterlijk over lijken gaat?

Verkrijgbaar vanaf 6 januari 2015 bij Scribd, Apple iBookstore, Kobo, Barnes & Noble en Page Foundry.

De George Bracke thrillers behoren tot de meest gelezen boeken van auteur Stefaan Van Laere. Er zijn intussen acht titels beschikbaar, die nu ook één voor één als ebook zullen verschijnen.