De Volvo moordenaar (deel 5 George Bracke thrillerreeks)

De Volvo moordenaar (deel 5 George Bracke thrillerreeks)

Stefaan Van Laere

Aflevering nummer vijf uit de thrillerreeks rond commissaris George Bracke, die dringend toe is aan een nieuwe uitdaging in zijn beroepsleven... Hij ruilde net zijn veilige stek in Gent in voor een prestigieuze job bij Europol, dat via een headhuntersbureau jacht op hem maakte.
Dat streelt uiteraard de ijdelheid van de speurder, maar anderzijds was hij ook aan een nieuwe uitdaging toe. Bracke keek uit naar het verruimen van zijn horizon, en dan wil het toeval dat zijn allereerste zaak voor Europol start in zijn eigen Oostakker (een randgemeente van Gent), waar bij autoconstructeur Volvo een Zweeds ingenieur vermoord wordt.
Als ‘local boy’ is Bracke de geknipte figuur om deze zaak met internationale allures op te volgen. Een criminele kwestie die hem ook in Wales, Portugal en Amerika zal brengen en die zijn status als speurder van topniveau alleen maar kan bevestigen.

 

Verkrijgbaar bij onder meer Kobo, de Apple iBookstore en Scribd.

De George Bracke misdaadverhalen, waarin mensen van vlees en bloed de hoofdrol spelen, vormen een rode draad doorheen het werk van auteur Stefaan Van Laere. Sommige lezers noemen Van Laere wel eens een echte ‘vrouwenauteur’ die het andere geslacht perfect aanvoelt en waardeert...