Reisjes door Verhalenland

Reisjes door Verhalenland

refnr.: 00060
auteur: Lucy Verbart
genre: (Voorlees)verhalen voor kinderen ISBN 9789490007049
€ 14.50 incl BTW

boek Reisjes door Verhalenland

Verhaaltjes over een bijzondere mol, Bolletje Eekhoorntjesbrood, een opmerkelijke grenslinde en groentetuin, André de emoe, Loetje de lama, de Slanke Slurper, een Dino in love, Della de zwarte berbermerrie, de appelwangen van boer Grey en een merkwaardige nieuwjaarsnacht in Goes: het werk van de Zeeuwse auteur Lucy Verbart vraagt er gewoon om voorgelezen te worden!

 

ISBN 9789492007049

 

Ook verkrijgbaar als ebook. Klik op de foto om te bestellen.

 

 

Via Scribd kan je een abonnement nemen en ook 'Reisjes door Verhalenland' digitaal lezen. je kan met een gratis proefabonnement beginnen. Klik op het logo voor meer informatie.

 

Auteur Lucy Verbart werd geboren op 8 maart 1953 in ‘s Heerenhoek (een dorp in het Nederlandse Zuid-Beveland) als zesde uit een gezin van elf kinderen. Ze werd opgevoed in een streng katholiek gezin. 
Er werd veel gelezen, maar de boeken werden wel eerst gekeurd door vader, of het wel ‘nette’ boeken waren. De strenge opvoeding werd wat verlucht door veel humor tussen de kinderen onderling en door het vertellen van zelfbedachte verhalen op bed, in de avond.
Later werd ze een alleenstaande moeder met dochter. Haar hobby’s en voornaamste bezigheden zijn schrijven, tekenen, muziek en dans, dieren, en vooral het moederschap en tot op vandaag het contact met moeders met kinderen, Deze zaken lopen als een rode draad door haar leven. Kinderen zijn vaak een inspiratiebron voor het ontstaan van nieuwe verhalen, opgewekt door de interesse en geboeidheid in het bekijken van het karakter van kinderen en dieren.
Sinds een aantal jaren woont de auteur in Kapelle, ook een dorp in Zuid-Beveland, vlak bij Goes.
 
 
 
 
Auteur Suzy Verbart.