Honden zijn ook maar mensen

Honden zijn ook maar mensen

Johan D'Haveloose
€ 17.50 incl BTW

'Dasha, the dazzling dachshund' (ook de titel van zijn eerste humoristische roman in het Engels, 2015) is ondertussen al goed ingeburgerd in het landelijke Zomergem, maar helaas vertoont ze een aantal gedragsprobleempjes. Een vakantiekamp met als doel moeilijke honden te socialiseren, moet redding brengen. Maar de kampleiders en Dasha’s lotgenoten, de andere ‘kampo’s’, weten niet wat hen allemaal te wachten staat...

 

Een vlot lezend boek dat u naast een goed gevoel, ook inzicht geeft in de communicatie van onze allertrouwste viervoeters. Humor verzekerd bij dit tweede Dasha-avontuur!

Johan D’Haveloose is lector Engels en Interculturele Communicatie op rust.  Hij woont met zijn vrouw en honden in het landelijke Zomergem.  Zijn ervaring in het onderwijs, zijn kleinkinderen, de vrienden in binnen - en buitenland en de lange wandelingen met zijn twee honden vormen een fantastische bron voor inspiratie en geven de auteur een rustig gevoel van voldoening om te schrijven.

Johan D’Haveloose is ondertussen bekend als de auteur van het knappe Gentse rechercheduo Bonnard en Brunello. 'Moordgriet' over een moord in zijn eigen gemeente, 'De Sterspeler', over een moord op een voetballer in de Ghelamco Arena, en 'Het Finse Meisje', over de moord op een Erasmusstudente aan Hogent. Een vierde Bonnard en Brunello, over de moord in het milieu van antiquairs en brocanteurs, is voorzien voor juni 2017.
 Johan D’Haveloose schrijft ook kinderboeken zoals 'Waar is Oscar?', over beertjes op zoek naar hun papa. In in het Engels publiceerde hij ook al 'Dasha, the dazzling dachshund', een humoristisch juweeltje over zijn eigen hond en 'The Finnish Girl', een Bonnard en Brunello in het Engels.