Promo
SENIORENNET WEBWINKEL: Gelukkig groeien er geen bomen op de Noordpool

SENIORENNET WEBWINKEL: Gelukkig groeien er geen bomen op de Noordpool

Stefaan Van Laere
PROMO: Gratis transport
Promotie
€ 15.00 incl BTW
€ 18.50 incl BTW

aziel is wat fier op zijn naam. Afgeleid van 'basileos', Grieks voor 'koninklijk'. Zo voelt hij zich ook, daar op dat sobere, duistere kamertje in de havenbuurt. Dat ze hem maar met rust laten!
De gedachten van Baziel gaan alle kanten uit. Eerlijk gezegd, soms heeft hij veel weg van een ongeleid projectiel. Alles en iedereen moet er dan aan geloven, niemand is nog veilig voor zijn soms vilaine kritiek. Maar, zo vindt hij zelf, het is goed bedoeld, hij wil alleen maar zijn medemens helpen. Wilden ze maar luisteren, de dwazen! Dat moeten ze het zelf maar weten, hij kan niet meer dan zijn best doen. Als ze zo beginnen, staat hij niet voor de gevolgen in.

Wraak die aan de ribben blijft kleven, vergt de nodige voorbereiding. Het is niets minder dan oorlog. Je trekt maar beter tot de tanden gewapend ten strijde.

 

ISBN 9789492007001

 

Enkele omschrijvingen van (kritische) lezers:

 

"Grappig... Spitsvondig. Leuke overdrijvingen. Gevatte zinsbouw, prettig om te lezen. Hoofdpersonage Baziel is een vrekkige eenzaat, een achterdochtige misantroop die zichzelf en de wereld maar weinig gunt."

 

"Ik heb met veel plezier 'Gelukkig groeien er geen bomen op de Noordpool' gelezen. Wat een pittig verhaal! Ik heb bij momenten luidop gelachen en andere keren medelijden gevoeld voor het soms wat zielige personage ;). En toch denk ik dat eenieder wel iets, al is het maar iets kleins van zichzelf in Baziel kan herkennen. Soms dacht ik echt: waar blijft Stefaan het halen :)"


"Wat een speciaal, vinnig, leuk boek van Stefaan! Ik ben helemaal 'into Baziel'!"

Stefaan Van Laere (°1963) is al meer dan de helft van zijn leven beroepsauteur. Van zijn hand verschenen ruim 75 boeken in een brede waaier aan genres, zowel fictie als non-fictie voor jeugd en volwassenen. Die vele interesses van de auteur resulteren in een oplage van ruim 400.000 exemplaren.
'Gelukkig groeien er geen bomen op de Noordpool' is meteen ook het allereerste boek van de nieuwe uitgeverij Partizaan, die zich profileert als eigenzinnig en buiten de lijntjes kleurend.

 

 

Auteur-uitgever Stefaan Van Laere.