Promo
SENIORENNET WEBWINKEL: Sander gaat op stap

SENIORENNET WEBWINKEL: Sander gaat op stap

Stefaan Van Laere
PROMO: Gratis transport
Promotie
€ 15.00 incl BTW
€ 17.50 incl BTW

Sander Warredam valt niet af te stoppen. Deze tienjarige belhamel gaat niet graag naar school, en dat is nog zacht uitgedrukt. Voetballen daarentegen doet hij als de beste, en het is geen toeval dat er af en toe op school eens een ruit sneuvelt… Sander heeft maar één zwak punt, zijn buurmeisje Marieke die hem zo rond de vinger weet te winden.

Auteur Stefaan Van Laere gaf al heel wat lezingen op scholen over Sander Warredam, waar meermaals de vergelijking valt dat dit kereltje een eigentijdse, Vlaamse jongensversie van Pippi Langkous is…
 
De illustratie is het winnend ontwerp van de wedstrijd die uitgeverij Partizaan organiseerde van de hand van de Nederlandse illustrator Rudó.
 

(Voorlees)verhaaltjes voor de jeugd (+8 jaar zonder bovengrens)

 

Stefaan Van Laere kan het gewoon niet laten. Naast fictie en non-fictie voor volwassenen grijpt hij af en toe ook graag terug naar zijn kindertijd om eveneens voor de jeugd te schrijven. Zo staan op zijn palmares succesvolle jeugdboeken als 'De koffer', 'Sciencefiction' (naar de gelijknamige film van Jean-Claude Van Rijckeghem en Pat Beirs met in de hoofdrollen Koen de Bouw en Wendy van Dijk), 'De dodelijke proef', 'De voorspeller', 'Moemoe, waar denk je aan?' en 'Ik ben zoals ik ben' plus ook enkele Vlaamse Filmpjes en meerdere verhalen bij uitgeverij Averbode.

 

 

Auteur Stefaan Van Laere (foto Johan Martens)