Catalogus

De voorspeller

auteur: Stefaan Van Laere

jeugdfictie + 12 jaar
Info over de auteur(s):

 Stefaan Van Laere is beroepsauteur sinds 1988, intussen goed voor meer dan 75 boeken met een oplage van ruim 350.000 exemplaren. De auteur schrijft zowel voor kinderen als volwassenen, verzonnen verhalen en eveneens non-fictie.  Voor de jeugd publiceerde hij onder meer De koffer, Sciencefiction (naar de gelijknamige film met de in hoofdrollen Koen De Bauw en Wendy van Dijk), Met je vinger in je neus (een etiquettegids voor kinderen), Daar is ‘ie dan! De avonturen van Sander Warredam, De dodelijke proef en meerdere verhalen en teksten voor de reeksen Vlaamse Filmpjes, (bestaat intussen al 80 jaar!),  Leeskriebel, Zonnekind, Zonnestraal en Zonneland.

Inhoud De voorspeller‘
 
 
 


Korte samenvatting:

 Jonathan is geen gewone jongen. Hij heeft het gevoel dat niemand hem begrijpt. Wanneer hij ook nog eens beschuldigd wordt van een diefstal op school, dreigt hij helemaal tilt slaan. Is er dan echt niemand die hem steunt?

Het lijkt van kwaad tot erger te verlopen.  En dan is er ook nog eens die val. Als dat maar goed gaat… Is er licht aan het einde van de tunnel?


€ 12.50
€ 16.95
incl 6% BTW
Aantal exemplaren:

gratis levering binnen België