Beter worden kan het niet

Beter worden kan het niet

refnr.: 00245
auteur: Marc De Craecker
genre: gedichten
Aantal pagina's: 50
ISBN: 9789464076080
Softcover
€ 20.00 incl BTW

boek Beter worden kan het niet

Auteur Marc De Craecker: "Wie van taal houdt, leest veel, en dat doe ik nog steeds: ik lees zowel tijdschriften en kranten, als romans, korte verhalen en poëzie. En zo begon ik op een dag zelf gedichten te schrijven. In deze bundel vind je gedichten die al wat ouder zijn; andere zijn recenter. Ze gaan vaak over erg persoonlijke gebeurtenissen, die een diepe indruk op mij gemaakt hebben. Eén ding hebben ze gemeen: ze lezen allemaal erg gemakkelijk. Er zijn gedichten bij die aansluiten bij de actualiteit; andere zitten vol ironie, fantasie, onzin. Een paar gelegenheidsgedichten of spelletjes met de taal vervolledigen deze bundel.”

Auteur Marc De Craecker: “Ik ben al jaren met pensioen. Zo’n 50 jaar geleden studeerde ik in Leuven talen. Daarna gaf ik Nederlandse en Engelse les aan jongeren en volwassenen.
Zo groeide ook mijn belangstelling voor Groot-Brittannië. Ik bezocht, samen met mijn vrouw, zowat 25 keer Engeland, Wales, Schotland en Ierland. We reisden ook vaak naar Frankrijk en Italië. Ik hou van koken en brood bakken, wandelen en fietsen, natuur en stilte, en ... taal."