Poezen spreken

Poezen spreken

refnr.: 00003
auteur: Marc A. Dillen
genre: Verhalen over poezen
€ 20.00 incl BTW

boek Poezen spreken

Poezen leven stilletjes met ons mee. Ze zijn er maar je merkt ze niet altijd op. Katten laten zich zien en zoeken je op als zij dat wensen. Vanop hun dikwijls wat hoger gelegen plekje kijken en registreren ze wat er gebeurt.

In zeventien kortverhalen vertellen poes Thor, Tijger, Tom, Poezeke, Monty en vele anderen wat zij zien en meemaken achter Vlaamse – het konden er ook andere zijn – voordeuren. Gaybashing, pornoverslaving, euthanasie, moord, prostitutie, eenzaamheid, pesten … veel komt aan bod. Laat deze huispoezen je een weg wijzen door sommige dingen des levens.  
 
Lees op deze webpagina het artikel over dit boek uit Het Nieuwsblad.

Marc A. Dillen werd op 1 juli 1953 geboren in Antwerpen, maar groeide op in Asse niet ver van Brussel. Hij werkte eerst bij de Rijkswacht en later bij de geïntegreerde politie waar hij zijn loopbaan afsloot als directeur van de politieschool Vlaams-Brabant. Daar hield hij zich bezig met het opleiden van aspiranten. Toch behield hij contact met het werkveld en enkele van zijn kortverhalen zijn geïnspireerd op wat politiemensen dagdagelijks meemaken. Voor andere viel hij terug op zijn brede interesse voor wat in de samenleving gebeurt. 

 

 

Auteur Marc A. Dillen.