Het Cassandra syndroom

Het Cassandra syndroom

refnr.: 00043
auteur: Ethel McGrawry
genre: Vrouwvriendelijke erotische roman ISBN 9789492007056
€ 22.50 incl BTW

boek Het Cassandra syndroom

De seventies van vorige eeuw.

Het leven van Elisabeth was eigenlijk al voor haar uitgestippeld: een carrière in Antwerpen als lerares, een huwelijk en een paar kinderen, en ‘s avonds met cola en chips op de bank naar de televisie kijken...
Tot daar plots die duivelse Brit Robert uit de lucht komt vallen. Meteen verdwijnen al haar zekerheden en wordt ze meegesleept in een draaikolk van geestesverruimende middelen, opzwepende muziek en wilde feestjes waarbij iedereen naar hartenlust van partner wisselt.
 
Zal ze tenonder gaan aan de vrije liefde? Elisabeth dreigt het willoze voorwerp te worden van de mannelijke driften, tot ze besluit de touwtjes in handen te nemen.
 
Een nieuwe Elisabeth is geboren, een vrijgevochten vrouw die niet langer de speelbal is maar op amoureus vlak nu zelf resoluut op de voorgrond treedt. Ze leert zonder schuldgevoelens van haar eigen lichamelijkheid genieten zonder nog langer een lustobject te zijn.
 
 

Een erotische roman geschreven vanuit het standpunt van een vrouwelijk auteur.

 

Lees een fragment van het boek (p. 1-15).

 

ISBN 9789492007056

De Vlaams-Schotse auteur Ethel McGrawry heeft zich tot doel gesteld vrouwvriendelijke erotische romans te schrijven. Geen platte porno met alleen maar mannenfantasieën maar wel erotiek door en voor vrouwen...

 

 

Auteur Ethel McGrawry bewaart graag wat geheimzinnigheid rond haar persoon...