Nieuw
Promo
Superfan VERSCHIJNT 25 MAART 2023 EN KAN NU MET 5 EURO KORTING BESTELD WORDEN (30 euro in plaats van 35 euro)

Superfan VERSCHIJNT 25 MAART 2023 EN KAN NU MET 5 EURO KORTING BESTELD WORDEN (30 euro in plaats van 35 euro)

refnr.: 00304
auteur: Gino Van Dierdonk & Stefaan Van Laere
genre: de collectie van de grootste Eddy Merckx-fan in woord en beeld
Aantal pagina's: 208
ISBN: 9789464076592
Hardcover
PROMO: Gratis transport
Promotie
€ 30.00 incl BTW
€ 35.00 incl BTW

boek Superfan VERSCHIJNT 25 MAART 2023 EN KAN NU MET 5 EURO KORTING BESTELD WORDEN (30 euro in plaats van 35 euro)

VERSCHIJNT 25 MAART 2023
Superfan - uitgeverij Partizaan
de collectie van de grootste Eddy Merckx-fan in woord en beeld
Auteurs Gino Van Dierdonck en Stefaan Van Laere
Editie in 3 talen (Nederlands, Engels, Frans)
hardcover met tal van unieke foto’s

 

Kinderdroom

Voor ‘superfan’ en de grootste Eddy Merckx-kenner Gino Van Dierdonck (1964) is dit boek niet minder dan de realisatie van een kinderdroom. “Mijn ouders waren grote fans van Eddy. Ik maakte als kind nog een deel van zijn gloriejaren mee en hij is sindsdien een god voor mij. Ik voelde me de koning te rijk toen ik destijds een kindertruitje van Molteni kreeg en toen is de liefde voor mijn idool echt begonnen.
Met dit boek wil ik hulde brengen aan de beste renner die er ooit geweest is. Ondanks zijn vele successen bleef hij ook vele jaren na zijn carrière nog altijd ongelooflijk toegankelijk voor zijn fans, en ik heb hem intussen vele malen persoonlijk kunnen ontmoeten. Ik wist intussen tal van unieke stukken te verzamelen, waarvan Eddy er mij verschillende eigenhandig heeft bezorgd. Ik heb momenteel de grootste privécollectie van Eddy Merckx-stukken, een museum dat normaal voor het grote publiek niet toegankelijk is. Maar met dit boek kan ik de talloze fans vanover de hele wereld die Eddy heeft en nog altijd bijkrijgt toch inzage in mijn collectie geven.”
Gino kreeg voor dit boek de medewerking van auteur Stefaan Van Laere (1963), wiens moeder geboren werd in het dorp net naast het geboortedorp van Eddy Merckx Meensel-Kiezegem. Als vijfjarige was Stefaan daar aanwezig toen Eddy Merckx zijn eerste Tour won en toen de Hagelanders er op tafel stonden te dansen....
 

Hoe voorintekenen?

* Bestellingen in België:


U kunt tot 25 maart 2023 voorintekenen op dit boek. Het boek kost € 35,00 en bij voorintekening vanuit België € 30,00.
Uw bestelling is definitief na storting van € 30,00 op rekeningnummer IBAN BE04 9795 9327 4031 met als vermelding ‘... ex. Superfan’.
Voorintekenaars kunnen het boek op de voorstelling afhalen. Bent u verhinderd dan wordt het boek naar uw adres opgestuurd.

* Bestellingen vanuit het buitenland:Uw bestelling is definitief na storting van € 35,00 op rekeningnummer IBAN BE04 9795 9327 4031 met als vermelding ‘... ex. Superfan'.
Voorintekenaars kunnen het boek op de voorstelling afhalen. Bent u verhinderd dan wordt het boek naar uw adres opgestuurd.

In dit boek gunt de grootste Eddy Merckx-kenner Gino Van Dierdonck een blik op zijn unieke privécollectie. Hij vertelt een hele reeks anekdotes over zijn vele ontmoetingen met de grootste renner aller tijden, en toont zijn vele unieke stukken en tal van nooit eerder gepubliceerde foto’s.
Een buitenkans, want zijn privémuseum is niet voor publiek toegankelijk.