Nieuws

Interview- en signeersessies auteur Johan D'Haveloose ('Het Finse meisje' en 'The Finnish girl') in Standaard Boekhandel Gent Dok Noord & Gent Sint-Baafs

29 Oktober 2016

Het zijn drukke dagen voor auteur Johan D'Haveloose, pas bevallen van zijn nieuwste Bonnard & Brunello thriller 'Het Finse meisje' (door de auteur zelf in het Engels vertaald als 'The Finnish girl' dat tegelijk met de Nederlandstalige versie verschijnt). Vandaag zaterdag 29 oktober was hij te gast in de Standaard Boekhandel Dok Noord in een sessie met moderator Johan Dhaene met onder meer Zaki en Willy Sommers, en morgen zondag 30 oktober maakt hij zijn opwachting in het panel over misdaadliteratuur in de Standaard Boekhandel Gent Sint-Baafs vanaf 14 uur.

Opwarming voor het grote werk, want zijn boek wordt officieel voorgesteld op vrijdag 4 november om 12 uur op de Hogeschoolcampus Gent. Voorafgaand aan die voorstelling wordt de auteur eerst verwacht in het Provinciehuis waar hij in aanwezigheid van burgemeester Termont de Engelse versie 'The Finnish girl' van zijn nieuwste thriller aan de Finse ambassadeur zal overhandigen.


 

Deel dit nieuwsbericht: