Catalogus

Buffalo, altijd Buffalo! Kampioen zijn is plezant

auteur: Frans Babbelaar

boek over de supporters van AA Gent
Info over de auteur(s):

Frans Babbelaar is actief bij lokale stadsradio Plus in Gent. Hij is van vele markten thuis en was ook een tijd stadionomroeper bij AA Gent. Voldoende redenen om in de pen te kruipen en zijn liefde voor de Buffalo's neer te schrijven.

 

 

Frans Babbelaar.

 

DERDE DRUK BIJNA UITVERKOCHT!Korte samenvatting:

Kampioen zijn is plezant, dat weten ze nu ook in Gent!
Voor het eerst in 115 jaar pakten de Buffalo’s de titel en dat resulteerde in een waar volksfeest waarop Frans Babbelaar uiteraard niet mocht ontbreken.
In deze aangevulde versie van zijn succesboek ‘Buffalo, altijd Buffalo’ brengt ‘de gruutste muile van Gent’ het pakkend en vaak ontroerend verhaal van de ‘Gantoise’, verteld door de supporters.

Waarom wou een jong meisje van 19 begraven worden in haar favoriete kleuren?
Wie is toch die speler die ooit een strafschop veroorzaakte en er nu, meer dan dertig jaar later nog nachtmerries van heeft?
Welke dame heeft haar kamer in het rusthuis in blauwwit ingericht?
Met getuigenissen van onder meer burgemeester Daniël Termont,  Esperance, Jean Bodere, Hubert Van Rietvelde, Bayram, Rudi Moeraert, de betreurde Soraya De Craene en Mathias De Clercq.
Ook succestrainer Hein Vanhaezebrouck en de triomftocht van de Buffalo's voor ruim 125.000 toeschouwers komen in woord en beeld rijkelijk aan bod.

 


 

Lees de artikels uit De Gentenaar en De Streekkrant over dit boek.€ 17.50
€ 19.95
incl 6% BTW
Aantal exemplaren:

gratis levering binnen België