Actie boeken Antoine Emil

 Deze drie boeken van auteur Antoine Emil zijn momenteel verkrijgbaar bij uitgeverij Partizaan:

Een netelige troonskwestie

 

Koniing Boris I, vrijgezel en laatste nazaat van zijn familie, zit zes maanden op de troon. Op zijn vijftigste twijfelt hij of het koningschap hem gelukkig zal maken. Welke opties heeft hij? Wanneer hij uiteindelijk een keuze maakt, verloopt niets nog volgens plan.

 

Hoe bestellen?

Schrijf € 15,00 over op rekeningnummer IBAN BE04 9795 3927 4031 met vermelding '1 ex. Een netelige troonskwestie'. U krijgt het boek zonder verzendkosten thuisgestuurd.

 

De laatste twintig dagen van het Vaticaan (derde totaal herziene druk)

 

Wat speelt zich af achter de schermen van het Vaticaan bij de verkiezing van een nieuwe paus?...

Zes vrienden, allen vrijgezel en van verschillende nationaliteit wonen en werken in Rome. Wolff, een lid van de Zwitserse Garde, is de laatste die het groepje heeft vervoegd.Op een dag overlijdt de paus en hun stad wordt overspoeld door pelgrims, geestelijken en journalisten. Gelovigen en media maken een balans op en kijken vooruit.
Tijdens de sedisvacatie, de periode waarin de stoel van Petrus onbezet is, is het in het Vaticaan alle hens aan dek geblazen om de begrafenis van de paus en het conclaaf te organiseren.
Maar … de begrafenis loopt faliekant af, de privésecretaris van de overleden paus doet onthullingen die de gelovigen sterken in hun kritiek op het Vaticaan en het verloop van het conclaaf beïnvloeden.

 

Hoe bestellen?

Schrijf € 18,50 over op rekeningnummer IBAN BE04 9795 3927 4031 met vermelding '1 ex. De laatste twintig dagen van het Vaticaan'. U krijgt het boek zonder verzendkosten thuisgestuurd.

Prins

Rond het waargebeurd verhaal van Prins, een eigenzinnige ontembare hengst, weven Antoine Emil en Erik Ameele, een intrige van vriendschap en nijd. Pablo, Emily en haar broer groeien op in een milieu waar drafrennen op de eerste plaats komt. De dagen van Prins zijn geteld wanneer hij reageert op de harde aanpak van zijn eigenaar, Pablo’s vader, en wraak neemt. Emily probeert zijn kracht en koppigheid evenwel in prestatiedrang om te zetten.

In de loop van de jaren bekommert ze zich met engelengeduld om de fiere hengst. Zal hij die kans benutten om op de renbaan een plaats te verdienen?Hoever zal Pablo gaan om zich door Prins niet buiten spel te laten zetten? En wie heeft er belang bij om de jongen op zijn beurt te belagen?

Hoe bestellen?

Schrijf € 18,50 over op rekeningnummer IBAN BE04 9795 3927 4031 met vermelding '1 ex. Prins'. U krijgt het boek zonder verzendkosten thuisgestuurd.