Actie Seniorennet 365 dagen sport

 

De lezers van Seniorennet kunnen genieten van een speciale korting om het boek '365 merkwaardige gebeurtenissen uit de geschiedenis van de sport. Een voor elke dag' te verkrijgen.

 

 

 

“Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.” Dat zegt niet de auteur, maar wel de Nederlandse sportpresentator Koos Jansma.
Wanneer liep Usain Bolt nu ook weer zijn fabuleus wereldrecord op de 100 meter?  Op welke dag mocht Jean-Pierre Coopman met Muhammad Ali kampen om de wereldtitel?
Maar evengoed: wie won als eerste vrouw ooit goud op Olympische Spelen? Waarom gaat schaatser Jeen van den Berg als niet-winnaar toch de geschiedenis in?

In dit boek vindt u dag per dag steeds één merkwaardig feit uit de internationale sportgeschiedenis. De ene keer een (al dan niet) groot sportmoment, de andere keer iets wat ooit (soms zelfs meer dan vijfhonderd jaar geleden) ergens in de marge gebeurde. Aan u om te ontdekken en te proeven. En nadien met uw kennis uit te pakken.

 

Speciale aanbieding met korting voor de lezers van Seniorennet

De lezers van Seniorennet kunnen gebruik maken van een speciale korting.  Ze kunnen het boek verkrijgen aan de gunstprijs van € 15,00 verzending in België inbegrepen (normale kostprijs € 18,50).

Hoe bestellen?

Schrijf € 17,50 over op rekeningnummer IBAN BE04 9795 9327 4031 met vermelding '1 ex. 365 Sport Seniorennet'. U krijgt het boek thuis gestuurd.