Actie Seniorennet boek Belgen op WK veldrijden

 

De lezers van Seniorennet kunnen genieten van een speciale actie rond het boek 'Van eigen bodem. Belgen op het WK veldrijden' van auteurs Freddy De Meester en Stefaan Van Laere.

In dit boek bieden de auteurs een overzicht in woord en beeld van de geschiedenis van het wereldkampioenschap veldrijden, dat voor het eerst in 1950 plaatsvond. Aanvankelijk enkel voor de profs bij de mannen, maar nadien kwamen daar bij de mannen ook de categorieën amateurs (intussen beloften) en juniores, en later bij de vrouwen de senioren, beloften en juniores bij.

 

 

De auteurs besteden niet alleen aandacht aan de grote namen, maar ook aan de zogenaamde mindere goden die ooit de Belgische kleuren op een WK verdedigden. Zo bieden ze in woord een beeld een ruim overzicht van het WK met heel wat anekdotes en nooit eerder gepubliceerde foto's. Een waar naslagwerk met ook de uitslagen en andere cijfergegevens.

 

Speciale aanbieding met korting voor de lezers van Seniorennet

De lezers van Seniorennet kunnen gebruik maken van een speciale korting.  Ze kunnen het boek verkrijgen aan de gunstprijs van € 17,50 verzending in België inbegrepen (normale kostprijs € 25,00).

Hoe bestellen?

Schrijf € 17,50 over op rekeningnummer IBAN BE04 9795 9327 4031 met vermelding '1 ex. Van eigen bodem Seniorennet'. U krijgt het boek thuis gestuurd.