Archief nieuws

Schepen Christophe Peeters ontvangt uitgeverij Partizaan en auteur-uitgever Stefaan Van Laere op Gentse stadhuis

08 September 2014

Ook het Gentse stadsbestuur besteedt aandacht aan uitgeverij Partizaan. Schepen van Financiën, Feesten, Middenstand en Innovatie Christophe Peeters hield eraan uitgever-auteur Stefaan Van Laere op het stadhuis te ontvangen en alle steun aan de nieuwe uitgeverij te beloven.


Op maandag 25 augustus ontving schepen van Financiën,Feesten, Middenstand en Innovatie Christophe Peeters op het Gentse Stadhuis auteur-uitgever Stefaan Van Laere van uitgeverij Partizaan (met basis in Oostakker).
De schepen kreeg een pakket overhandigd met de recente uitgaven van deze uitgeverij, op enkele maanden tijd al 12 titels. De schepen, zelf een fervent lezer die naar verluidt 5 boeken tegelijk leest, woont in een huis vol boeken.
Hij tekende meteen ook in op het boek 'Don Fredo' van auteur Stefaan Van Laere over de Wondelgemse wielertrots Fred Hamerlinck. Ook beloofde de schepen uitgeverij Partizaan, met basis in Oostakker, alle steun.

 

Op de foto's: schepen Christophe Peeters toonde zich bijzonder geïnteresseerd in de uitgaven van de Gentse uitgeverij Partizaan (met basis in Oostakker). Hij tekende meteen in voor het boek van 'Don Fredo' over de Wondelgemse wielertrots Fred Hamerlinck van auteur Stefaan Van Laere.

Deel dit nieuwsbericht: