Het leven is zo eenvoudig! Een leven zonder zorgen met VeraAmi®!

Het leven is zo eenvoudig! Een leven zonder zorgen met VeraAmi®!

refnr.: 00127
auteur: Suzanne Wouters
genre: Bachbloesems - VeraAmi®
€ 14.95 incl BTW

boek Het leven is zo eenvoudig! Een leven zonder zorgen met VeraAmi®!

Met dit tweede boek wil de auteur iedereen de nodige informatie geven om op een eenvoudige manier zich terug goed in zijn vel te voelen.

Dit boek is  de leidraad om samen met de VeraAmi® methode te gebruiken. Naast de theoretische uitleg worden tevens de toepassingen/oefeningen van VeraAmi® duidelijk uitgelegd in het boek.
 
De auteur heeft dit boek geschreven vanuit haar ervaring dat veel mensen moeite hebben om dingen echt te veranderen in hun leven en dikwijls op zoek zijn naar wie ze echt zijn. Juist omdat het onderbewustzijn altijd op dezelfde manier reageert, worden we met steeds dezelfde problemen geconfronteerd. We dienen dus het onderbewustzijn opnieuw te herprogrammeren om ons leven te veranderen.
 
Omdat Suzanne Wouters van mening is dat ‘gelukkig zijn’ op een eenvoudige manier te realiseren is, is VeraAmi® ontstaan.
 
De auteur merkt dus ook terecht op dat 'hoe verder men doordringt tot de kern, hoe eenvoudiger alles wordt'.
Blijf niet langer 'in de schaduw', er is een andere weg - de weg van het Licht. Maak er NU kennis mee en verander uw leven.
 
Vertrek op reis, de meest opwindende reis ooit: de reis naar wie u echt bent!

Suzanne Wouters reikt in haar centrum De Bosrank mensen een handvat aan om op een eenvoudige en natuurlijke manier terug evenwicht en geluk in hun leven te brengen. De auteur is reeds meer dan 10 jaar werkzaam als Bachbloesemadviseuse en organiseert onder meer ook de geaccrediteerde opleiding tot Bachbloesemadviseur. Al deze kennis heeft al geresulteerd in haar eerste boek ‘In de voetsporen van Dr. Edward Bach’, verschenen in 2010.