Liefde, Bachbloesems en planeten

Liefde, Bachbloesems en planeten

refnr.: 00128
auteur: Suzanne Wouters
genre: Bachbloesems
€ 14.95 incl BTW

boek Liefde, Bachbloesems en planeten

Dit derde boek is de kroon op het werk. In dit boek maak je kennis met de methode om je leven op een eenvoudige manier in evenwicht te brengen.

Iedereen die de informatie uit de twee vorige boeken van de auteur goed toepast, krijgt met dit derde boek de ultieme kennis om echt te leven volgens de oorspronkelijke gelukkige principes.
 
Tevens wordt in dit derde boek de relatie tussen Bachbloesems en Planeten/Dierenriemtekens uitgelegd. Dit is een fascinerende manier om je karakterremedies te bepalen. De auteur heeft deze link tussen Planeten/Dierenriemtekens en Bachbloesems kunnen leggen door haar groot inzicht in de bloesems van Dr. Edward Bach.
 
De drie boeken van de auteur vormen een ‘drieluik’ die tezamen zo’n grote informatie bevatten om je leven op een positieve manier te veranderen.
Voor iedere coach, begeleider of Bachbloesemconsulent is dit drieluik een onmisbare leidraad om klanten te begeleiden naar een gelukkige en vreugdevol leven.
 
De auteur gebruikt geen moeilijke woorden, geen ingewikkelde hoofdstukken, maar eenvoudige en goed te begrijpen tools om aan iedereen de kans te geven te ervaren hoe mooi en gelukkig het leven kan zijn.
 
Maak er NU kennis mee en verander je leven in positieve zin!!

Suzanne Wouters is jarenlang werkzaam in haar centrum De Bosrank, Opleidings- en Kenniscentrum voor Bachbloesems en Bewustwording, waar ze  tracht mensen te sensibiliseren om op een eenvoudige en natuurlijke manier meer evenwicht en geluk in hun leven te brengen. 

 
Daarnaast organiseert De Bosrank onder meer de geaccrediteerde opleiding tot Bachbloesemadviseur. Al deze kennis heeft al geresulteerd in haar eerste  boek ‘In de voetsporen van Dr. Edward Bach’, verschenen in 2010 en in een tweede boek ‘Het leven is zo eenvoudig!’ verschenen in 2011.