Inzicht in Bachbloesems & gezondheid

Inzicht in Bachbloesems & gezondheid

refnr.: 00319
auteur: Suzanne Wouters
genre: bachbloesems
Aantal pagina's: 96
ISBN: 9789464076653
€ 18.50 incl BTW

boek Inzicht in Bachbloesems & gezondheid

Tezamen met de vier boeken van de auteur krijgt u aan de hand van dit vijfde boek niet alleen inzicht in Bachbloesems, maar ook in gezondheid. Hoe werkt het zelfhelend vermogen van het lichaam? En hoe kunnen we hier inzicht in krijgen om dit optimaal te ondersteunen?
Na het lezen van dit boek kan je ervaren hoe spectaculair het zelfhelend vermogen van ons lichaam is. Inzicht in dit zelfgenezend vermogen is dan ook van essentieel belang. En zorgt ervoor dat u uw leven positief kan veranderen.

Al de boeken van de auteur zijn boeken voor iedere coach, begeleider of Bachbloesemconsulent een onmisbare leidraad om klanten te begeleiden naar een gelukkige en vreugdevol leven.
De auteur gebruikt geen moeilijke woorden, maar eenvoudige en goed te begrijpen tools om aan iedereen de kans te geven meer door te dringen tot de kern.
De auteur hoopt dat dit boek je meer inzicht en kennis geeft en dat het een leidraad mag zijn op je weg naar een gelukkig leven.

Suzanne Wouters is bijna 25 jaar werkzaam in haar centrum De Bosrank, Opleidings- en Kenniscentrum voor Bachbloesems en Bewustwording, waar ze tracht mensen te sensibiliseren om op een eenvoudige en natuurlijke manier meer evenwicht en geluk in hun leven te brengen.
Ze organiseert onder meer de geaccrediteerde opleiding tot Bachbloesemadviseur. Al deze kennis heeft al geresulteerd in vier boeken. Haar eerste  boek ‘In de voetsporen van Dr. Edward Bach’, is verschenen in 2010, haar tweede boek ‘Het leven is zo eenvoudig!’ in 2011. Haar derde boek ‘Liefde, Bachbloesems en Planeten’ is in 2013 verschenen en in 2015 is ‘Vrede van onderuit’ verschenen, telkens bij Uitgeverij Partizaan.

 

Suzanne Wouters.