Alles voor mij

Alles voor mij

refnr.: 00322
auteur: Katrien Dierick
genre: roman
Aantal pagina's: 236
ISBN: 9789464076660
Softcover
€ 22.50 incl BTW

boek Alles voor mij

'Er is altijd enige waanzin in liefde,' zeg ik tenslotte. Ik probeer het ijs te breken met een van zijn grappen, maar hij ziet er de humor niet van in. Er kan niet eens een glimlachje vanaf. Iemand moet het doen en ik begin kramp te krijgen in mijn kuiten van het lange stilstaan zonder te willen bewegen. Ooit wil ik weg.

Wanneer Elise haar geliefde vraagt te vertekken, doet hij dat tot haar verbazing meteen. Omdat ze geen zin heeft in de nieuwsgierige vragen van haar omgeving, verzint ze de smoes dat Alexander alweer op zakenreis moest. Maar dan blijkt dat hij echt verdwenen is. Waar is Alexander?

 

'Alles voor mij' is een spannend verhaal boordevol intriges. Hoever zou jij gaan voor de liefde?

Katrien Dierick (1978) studeerde in 2013 af in de richting Literaire Creatie aan de Academie voor Podiumkunsten in Aalst. In datzelfde jaar kwam haar debuutroman 'Raak mij niet aan' op de markt. Latere publicaties waren 'De indringer' en 'Kindergedichten voor het toneel' (met toneelinstructies van Yannick Van Der Speeten). In samenwerking met het schrijverscollectief Rick Gemma kwamen de thrillers 'Ontspoord' en 'Bloedband'. Momenteel volgt ze opnieuw les om zich verder te bekwamen in de kunst van het schreven woord.