Archief in de media

Eerste Partizaandag vandaag op nieuws televisiezender AVS

09 December 2014

Op maandag 9 december besteedde televisiezender AVS in haar nieuwsjournaal (continu in loop te zien tot  dinsdag 12 uur) aandacht aan de allereerste Partizaandag, de boekenbeurs met happening van uitgeverij Partizaan die gisteren in zaal OCO in Oostakker plaatsvond.

 

U kunt de reportage hier bekijken.


De eerste Partizaandag bracht op zondag 8 december in zaal OCO in Oostakker de auteurs van uitgeverij Partizaan, uitgever Stefaan Van Laere, belangstellende lezers, sympathisanten, partners en persmensen samen.

Van de media kwam onder meer de Oost-Vlaamse televisiezender AVS naar Oostakker afgezakt om de Gentse auteurs Machar Van Geyt en Kirsten Van Malderen ('de schone en het beest' maar in welk volgorde?) te interviewen. Uitgever-Stefaan Van Laere werd gevraagd naar de beweegredenen om uitgeverij Partizaan op te starten en over zijn nieuwe wielerboek 'Don Fredo' over de Wondegemse wielertrots Fred Hamerlinck dat op vrijdag 12 december officieel in café Don Fredo in Wondelgem voorgesteld wordt. Zoon Willy Hamerlinck (de intussen 81-jarige organisator van Heusdenkoers) en kleinzoon Fred Hamerlinck (genoemd naar zijn beroemde grootvader) waren eveneens aanwezig.

 

                                        

 

Foto links: Uitgever Stefaan Van Laere met auteur Machar Van Geyt.

Foto rechts: Kirsten Van Malderen.

 

Ook de andere Partizaanauteurs Alain Vanclooster, Katrien Dierick en het schrijversduo Antoine Emil en Erik Ameele werden in het verslag in beeld gebracht.

 

                                 

 

Foto's hierboven van links naar rechts: auteurs Alain Vanclooster, Katrien Dierick en het duo Antoine Emil & Erik Ameele.

 

Verder waren onder meer ook journalist Jean Buyle van de partij voor een reportage in De Streekkrant, net als journalist Eric Van Laecke van het maandblad van Oostakker Attentie en auteur, journalist, 'perfesser Geints' en duivel-doet-al Freek Neirynck.

 

                                 

Deel dit bericht: