Archief in de media

Gay.blog.nl over boek 'Man genoeg om vrouw te zijn' (Liz' Richards en Stefaan Van Laere, uitgeverij Partizaan)

25 Februari 2016

de website gay.blog.nl besteedt aandacht aan het boek 'man genoeg om vrouw te zijn' van travestie-artiest Liz' Richards in samenwerking met Stefaan Van Laere dat op zaterdag 27 februari om 20u30 wordt voorgesteld in cultuurtempel Porgy en Bess in Terneuzen.

U kunt het artikel hier lezen.

 

Op 27 februari verschijnt in Terneuzen het boek ‘Man genoeg om vrouw te zijn’ over de Amsterdamse/Zeeuws Vlaamse travestieartiest Liz’ Richards. 

 

"In dit boek neemt de roemruchte diva geen blad voor de welgevormde lippen en vertelt haar levensverhaal – achter de glitter en de schijn van de internationale travestiewereld."

gay.blog.nl

 

Het boek wordt om 20.30 uur gepresenteerd in de Jazz tempel Porgy en Bess in Terneuzen, tijdens een live talkshow met Stefaan en Liz’  onder leiding van ‘Andre de Bodt’ radiomaker van Terneuzen FM. Daarna brengt Liz’ zo’n 45 minuten live een aantal van haar liedjes ten gehore (bron: persbericht).
Begonnen als 16 jarige in het beroemde Amsterdamse Madame Arthur, werd ze de chef van de bekende Vlaams/Duits/Nederlandse travestieformatie La vie en rose die jaren de Vlaams/Duitse travestiewereld domineerde en in 2005 zelfs de Duitse vakmediaprijs won – met maar één Duitse artiest in de groep en de rest Nederlanders en Vlamingen. Nu 35 jaar later werkt ze nog steeds als live artiest in heel Europa. Het verhaal is opgetekend door de Vlaamse schrijver Stefaan van Laere, bekend van verschillende misdaadromans en biografieën. Hij is als een volleerd voyeur door het sappige leven van Liz’ Richards gegaan, soms grof, soms ontroerend maar absoluut waard om vast te leggen voor de komende generaties. Het boek is rijk geïllustreerd met exclusieve (prive) foto’s en persartikelen uit binnen- en buitenland, is te bestellen via uitgeverij Partizaan : partizaan.be en kost € 19,95.


U leest hier meer over het boek en hoe het te bestellen.

 

 

Deel dit bericht: