Archief in de media

Tijdschrift Psyche (Vlaamse Vereniging voor Geestelijke Gezondheid) geeft korting aan leden op het boek 'Bliksem in mijn hoofd' van auteur Felix Sperans (uitgeverij Partizaan)

16 Maart 2015

Het tijdschrift Psyche houdt de vinger aan de pols van wat zich in de wereld van de geestelijke gezondheid afspeelt. Het blad biedt in haar recente maartnummer haar lezers de kans om het boek 'Bliksem in mijn hoofd' van auteur Felix Sperans (een uitgave van uitgeverij Partizaan) met een aantrekkelijke korting te kopen.

U leest er meer over via deze link.


Het tijdschrift Psyche. van de Vlaamse Vereniging voor Geestelijke Gezondheid biedt een waaier aan informatie en opvattingen over en rond de wereld van de geestelijke gezondheid. 
Naast artikels wordt de lezer op de hoogte gehouden van nieuws rond de gg(z), internationale en nationale evenementen, vormingen, tentoonstellingen...
De boekenbijlage geeft een overzicht van recente boeken over geestelijke gezondheid. Deze kunnen aangekocht worden bij de VVGG of ontleend in het documentatiecentrum.

 

Meer informatie over 'Bliksem in mijn hoofd' van Felix Sperans leest u deze pagina van het boek bij uitgeverij Partizaan.
 

 

 

Deel dit bericht: