Archief nieuws

Vandaag eerste Partizaandag (zondag 8 december 13-18 uur in zaal OCO, Pijphoekstraat 30 in Oostakker)

07 December 2014

Laatste reminder: vandaag zondag 7 december 13-18 uur: eerste Partizaandag in zaal OCO, Pijphoekstraat 30 in Oostakker. Ook te lezen vandaag in De Zondag.

 


Vandaag zijn zowel de nieuwe boeken van deze uitgeverij alsook een aantal boeken in portefeuille met aantrekkelijke kortingen verkrijgbaar. Tevens zijn meerdere auteurs en de partners van uitgeverij Partizaan aanwezig.
(Potentiële) lezers, auteurs, geïnteresseerden en partners samenbrengen: dat is het uitgangspunt van de allereerste Partizaandag. Uitgeverij Partizaan, het initiatief van auteur Stefaan Van Laere, is intussen zes maanden actief met concreet een 15-tal titels in de aanbieding. Voorts heeft de uitgeverij nog meerdere boeken in portefeuille.

Reden genoeg om dit ruime aanbod op een boekenbeurs met artistieke happening aan het publiek voor te stellen. Waar kan het beter gebeuren dan in de thuisbasis van de uitgeverij Oostakker? In het Ontmoetingscentrum Oostakker (OCO) in het dorp (Pijphoestraat 30) kunnen belangstellenden kennismaken met de nieuwe titels en de auteurs van de uitgeverij, en tevens koopjes doen wat betreft oudere boeken.
Tussen 14 en 15:30 uur zijn er op het podium kort live bijdragen van bevriende partner vzw de Scriptomanen in woord en beeld (Patrick Bernauw, Peter Lievens, Jenny Dejager, Ellen Lanckman, Magali De Vlaeminck) en aansluitend auteurs van uitgeverij Partizaan: Alain Vanclooster, Kirsten Van Malderen, Erik Ameele & Antoine Emil, Machar Van Geyt, Katrien Dierick, Stefaan Van Laere (avant-première boek ‘Don Fredo’).
Met beeldend werk van Etienne Kerkhof.
Met dank aan onze partners: dans- en bewegingscentrum Polariteit, de noten, zaden en gezonde voeding van Cholba, culinair tijdschrift Smaak, vzw Scriptomanen, Parkiskookatelier, drukkerij Nevelland Graphics.

 

Deel dit nieuwsbericht: