En dan niets meer - een George Bracke thriller

En dan niets meer - een George Bracke thriller

Stefaan Van Laere
€ 19.95 incl BTW

In En dan niets meer bekomt George Bracke van zijn vorig avontuur in whiskyland Schotland. Een stevige malt gaat er overigens wel in nu zijn dochter Julie op het punt staat te bevallen. Ogenschijnlijk alles peis en vree dus ten huize Bracke, ware daar niet een oude - en helaas minder geliefde – bekende die plotseling weer opduikt…

Een schim uit zijn verleden Bracke zit hem op de hielen. Is het finale schot ook fataal? En dan niets meer haalt al zijn zekerheden overhoop.

Stefaan Van Laere (1963) is beroepsauteur-journalist sinds 1988. Naast talloze bijdragen in kranten en tijdschriften heeft hij intussen een 75-tal boeken (zowel fictie als non-fictie voor jeugd en volwassenen) geschreven met een oplage van meer dan 350.000 exemplaren. 

En dan niets meer is het zevende deel van zijn reeks rond de Gentse commissaris George Bracke. Van de eerdere delen Botero, Tango mortale, Koudvuur, Kismet, Zwaar water en Het moutmysterie werden ruim 20.000 boeken verkocht. Ook in bibliotheken in Vlaanderen en Nederland vinden deze thrillers gretig lezers.