Archief nieuws

'Cuberdons met lavendel' (Kirsten Van Malderen) ook verkrijgbaar via UITPAS Stadswinkel Gent

04 Februari 2015

De roman 'Cuberdons met lavendel' van de Gentse auteur Kirsten Van Malderen is ook verkrijgbaar via de UITPAS, een initiatief van de Stad Gent. 

 

De UITPAS is een kaart waarmee iedereen die in Gent wil genieten van cultuur, sport en jeugdactiviteiten, punten spaart. 

MAAR: voor Gentenaars met een laag inkomen is de pas extra voordelig: hij biedt 80% korting op diverse toegangstickets.

Momenteel kan je in de Stad Gent met de UITPAS al korting genieten in alle zwembaden van de stad, voor alle jeugdkampen van de stad, in alle musea van de stad, in De Centrale, in de Handelsbeurs, in het NTGent, in De Bijloke, voor het Festival van Vlaanderen,...

Er komen voortdurend nieuwe plaatsen bij waar je de UITPAS kan gebruiken.

Je kan de lijst aanvragen in de Stadswinkel of via Gentinfo (09/210.10.10) of consulteren via deze link.

 

"Het boek is een prachtige harmonie tussen fictie en werkelijkheid."


Stadswinkel Gent

 


Bespreking Stadswinkel Gent

 

" Cuberdons met lavendel - Kirsten Van Malderen Zolang de voorraad strekt

 

'Cuberdons met lavendel' is het debuutroman van de Gentse schrijfster Kirsten Van Malderen. De roman handelt over twee weesjongens en een rijke burgerdochter rond 1913, de tijd van de wereldtentoonstelling in Gent, de dreiging van een oorlog en een bloeiende industrie. De weesjongens trachten de harde tijd van het weeshuis te doorstaan en het meisje wil weg uit de sleur en dagelijkse plichten van het leven van een 'nette juffrouw'. Hun paden kruisen elkaar en dat staat garant voor de zwaarste beproevingen die hun vriendschap en liefde moeten doorstaan. Het boek is een prachtige harmonie tussen fictie en werkelijkheid. Dit boek is nu verkrijgbaar in ruil voor 8 punten in de Stadswinkel.

 

Stadswinkel Gent"

 

Meer info over het boek en hoe te bestellen: klik op de cover.

 

Deel dit nieuwsbericht: