In de voetsporen van dr. Edward Bach. meer inzicht in jezelf door Bachbloesems

In de voetsporen van dr. Edward Bach. meer inzicht in jezelf door Bachbloesems

refnr.: 00126
auteur:
genre: Bachbloesems
€ 17.95 incl BTW

boek In de voetsporen van dr. Edward Bach. meer inzicht in jezelf door Bachbloesems

In dit boek volgt Suzanne Wouters de ‘voetsporen van Dr. Bach’ en toont ze aan dat Bachbloesemtherapie meer is dan gewoon wat druppels nemen.

Bachbloesemtherapie is inzicht krijgen in jezelf, beseffen wat het leven is en wie je echt bent.
In heldere taal worden de 3 peilers van de Bachbloesemtherapie duidelijk uitgelegd. Daarnaast bevat het boek ook een andere manier van toepassen van de Bachbloesems, namelijk via de energiepunten.
Aangezien Bachbloesems energetisch werken is het logisch dat ze via energiepunten nog veel beter en sneller resultaat geven.
‘In de voetsporen van Dr. Edward Bach’ is een openbaring en een must voor iedereen die met Bachbloesems werkt.

Suzanne Wouters gaat in De Bosrank, het centrum voor bloesemremedies en natuurlijk leven, op zoek naar de harmonie tussen lichaam en geest.

Ze heeft jarenlang de Bachbloesems bestudeerd en past ze concreet toe. Hierdoor heeft zij veel inzichten in mensen en gemoedstoestanden gekregen. Door lange tijd te onderzoeken hoe Dr. Bach zijn Bachbloesemtherapie ontwikkeld heeft, kwam Suzanne Wouters tot de conclusie dat deze therapie erg ingenieus in elkaar steekt. Maar aan de andere kant ook zo klaar helder is, dat iedereen die het echt begrijpt, zowel van de eenvoud als de complexiteit overtuigd raakt.