De fietsers van Heverleebos

De fietsers van Heverleebos

refnr.: 00189
auteur: Antoine Camps
genre: thriller
Aantal pagina's: 220
€ 22.50 incl BTW

boek De fietsers van Heverleebos

Zomer 2019 – Ambroos Vanderwaeren, Dries Geukens en Gust Boxberger ondernemen al een tijdje op maandagnamiddag samen een fietstocht door de bossen van Heverlee. De verstandhouding tussen Broos en Dries was al vanaf de eerste rit eerder vijandig. Stilaan zorgt hun geruzie ervoor dat het geen aangename uren meer zijn, vooral voor de brave Gust. Op een dag stoten ze op het lijk van een vermoorde vrouw. Aanvankelijk wordt hun samenwerking door de speurders erg gewaardeerd. Maar meer en meer sturen de tegenstrijdige beweringen van Ambroos en Dries het onderzoek in de war.
Voor commissaris Rik Offenbach, hoofdinspecteur Jean-Pierre Bruynzeels en inspecteur Toni Bruynoghe wordt het onderzoek allesbehalve een wandeling in het park, noch een ritje door Heverleebos.

Antoine – Toine – Camps (1948 Tessenderlo) is met dit boek aan zijn vierde roman toe. Na een carrière als ingenieur nam hij in 2013 plaats aan de schrijftafel en sindsdien beschouwt hij zichzelf als een ‘amateur van het schrijversambacht’.
In 2014 verscheen Für Elise bij uitgeverij Jaylen Books in Nederland. Dan volgden bij uitgeverij Partizaan in Gent achtereenvolgens ‘Killer Queen’, ‘De heer en mevrouw X’ en nu ‘De fietsers van Heverleebos’.

 

Antoine Camps