Fiorella

Fiorella

refnr.: 00308
auteur: Antoine Camps
genre: misdaadroman
Aantal pagina's: 210
ISBN: 9789464076639
Softcover
€ 22.50 incl BTW

boek Fiorella

Na enkele gedurfde webcambezoekjes wordt Jeffrey Vangeneghten smoorverliefd op Fiorella, een model uit Roemenië. Helaas, amper een paar weken later krijgt de euforie een stevige deuk wanneer zijn grote liefde plots van de wereld lijkt verdwenen.
Bovendien raakt hij betrokken in een moordonderzoek waarmee de Leuvense inspecteurs Bruynzeels en Bruynoghe, onder leiding van commissaris Offenbach, hun handen meer dan vol hebben.
Jeffrey is ervan overtuigd dat er een verband bestaat tussen de verdwijning en de moord en gelooft dat hij over informatie beschikt die het onderzoek grote stappen vooruit kan helpen.
Alhoewel hij vermoedt dat daarmee ook de verdwijning van Fiorella kan worden opgehelderd, aarzelt hij om naar de politie te stappen.
Brengt hij daarmee Fiorella niet in gevaar? Loopt hij zelf geen risico? Zet hij de politie niet op een verkeerd spoor? Maakt hij zichzelf en Fiorella niet verdacht? En wat als zijn ouders, zijn collega’s en vrienden vernemen dat hij verzeild is geraakt in deze criminele verwevingen?

Heeft hij anderzijds ook niet de burgerlijke plicht om de politie te helpen?
De twijfels en het gepieker, maar vooral het gemis van Fiorella en het ongewisse over haar lot maken hem stilaan wanhopig.

Antoine Camps schreef met ‘Fiorella’ - zijn zesde misdaadroman - drie verhaallijnen: de gepleegde misdrijven, het onderzoek en het dramatisch verhaal van de hoofdgetuige. Ze spelen alle drie op de voorgrond en helpen elkaar stap voor stap verder naar de opheldering van een indrukwekkende reeks misdaden.


Antoine Camps.