Killer Queen

Killer Queen

refnr.: 00169
auteur: Antoine Camps
genre: thriller
ISBN: 9789492007667
€ 22.50 incl BTW

boek Killer Queen

Commissaris Rik Offenbach van de Leuvense recherche onderzoekt met zijn inspecteurs een moord die in het centrum van Tienen op een handelsreiziger werd gepleegd.
Jean-Pierre Bruynzeels, de jonge inspecteur, wil zich bewijzen tegenover zijn chef en bijt zich in alle hevigheid vast in het onderzoek.
Aan de hand van camerabeelden, gegevens over het telefoonverkeer en de bankverrichtingen van zowel het slachtoffer als de verdachten, worden de tipjes van de sluier één voor één opgelicht.
Maar het is vooral de bijzondere verhoortechniek, die inspecteur Bruynzeels toepast bij het ondervragen van de verdachten, die naar de oplossing leidt.

Antoine Camps (1948 – Tessenderlo) werd tijdens zijn humaniora in het Sint-Jan Berchmanscollege te Diest vaak aangeraden om na zijn middelbare studies te kiezen voor de richting literatuur.
Ondanks herhaaldelijke aansporingen koos hij voor de studies van ingenieur.
Bij het naderen van zijn pensionering stak de liefde voor het schrijversambacht opnieuw de kop op.
In 2014 werd zijn eerste roman ‘Für Elise’ uitgegeven, een spannend dubbelverhaal dat zich afspeelt in het Hageland (Brabant – België).
Voor zijn tweede boek, ‘Killer Queen’, opteerde hij voor het genre thriller. De plaats van het gebeuren is Tienen, de Suikerstad op de grens van het Hageland en Haspengouw.

 

 

Antoine Camps.