SS politiek incorrecte thriller

SS politiek incorrecte thriller

refnr.: 00331
auteur: Geert Mertens
genre: thriller
Aantal pagina's: 287
ISBN: 9789764076783
Softcover
€ 25.00 incl BTW

boek SS politiek incorrecte thriller

Het debuut van GRT MRTNS!

In het provinciestadje Broekschot stijgt de verkiezingskoorts, vooral met de opkomst van het extreemrechtse Beter Broekschot als nieuwe speler in het politieke landschap. Sander Schellekens, kortweg SS, heet de rijzende ster van deze nieuwe beweging. Wanneer zijn rode schriftje verdwijnt, gaan de poppen aan het dansen. Hierin noteert hij zijn amoureuze veroveringen. Wie is er te vertrouwen? Horen zijn vrienden daarbij? Het geheel resulteert in een politieke thriller met een zinderende apotheose.
Daarnaast pleit onze partij voor de herinvoering van de doodstraf bij ernstige misdrijven! Waarom zou de brave burger moeten opdraaien voor het onderhoud van iemand die de samenleving aanzienlijke schade heeft berokkend? We zijn deze persoon liever kwijt dan rijk!
Uit het Partijprogramma Beter Broekschot

 

GRT MRTNS is het literaire alter ego van Geert Mertens (°1976) uit Aarschot. SS is zijn debuutroman, maar zijn schrijverscarrière omvat al ruim een kwarteeuw. Hij was twintig jaar actief als freelance journalist voor diverse media, leraar Nederlands en tegenwoordig werkt hij als communicatiemedewerker landbouw voor de overheid.


Geert Mertens (GRT MRTNS).