De Deauville files - Moord op Les Planches!

De Deauville files - Moord op Les Planches!

refnr.: 00294
auteur: Kurt Waelbroeck
genre: thriller
Aantal pagina's: 180
ISBN: 9789467076479
Softcover
€ 22.50 incl BTW

boek De Deauville files - Moord op Les Planches!

Op een winteravond in 2019 komt de jonge politie-inspecteur Antoine Morel aan in Deauville, blij dat hij zijn verleden en het grauwe Duinkerke eindelijk achter zich kan laten.

Na een eerste kennismaking met zijn nieuwe collega’s wordt hij de nieuwe partner van de ervaren spring-in-’t-veld Céline Dupont.

Het is net of men zijn komst heeft afgewacht om de pleuris te doen uitbreken in het Normandisch kuststadje. Hij heeft bij manier van spreken zijn jas nog niet uit of hij kan al voor een eerste misdrijf opdraven naar “Les Planches”, de gekende houten promenade aan de misschien wel meest beroemde Art deco badhokjes van de Franse westkust.

Hier blijft het niet bij. Deauville davert op haar grondvesten. De inspecteurs halen alles uit de kast. De ene plotwending volgt de andere op. Alles lijkt een verband te hebben met het verleden. Wat is er ooit gebeurd in Deauville? Hoe loopt het met Céline af?

Kan Antoine het tot een goed einde brengen?


 

Auteur Kurt Waelbroeck is geboren op 13/11/1971 en woonachtig te Lievegem. Hij is reeds 27 jaar werkzaam in de paramedische sector. ‘De Deauville files’ is een nieuw, spannend misdaadverhaal van Kurt Waelbroeck die zijn sporen reeds verdiende met de commissaris Dubois-reeks.