Prins (Antoine Emil  & Erik Ameele)

Prins (Antoine Emil & Erik Ameele)

refnr.: 00040
auteur: Antoine Emil
genre: Een ontroerende roman met een renpaard in de hoofdrol ISBN 9789492007018
Aantal pagina's: 150
Softcover
€ 18.50 incl BTW

boek Prins (Antoine Emil & Erik Ameele)

 

Auteurs Erik Ameele (links) en Antoine Emil (rechts) zijn terecht fier op de publicatie van hun roman 'Prins'. In het midden zien we auteur-uitgever Stefaan Van Laere. 

Rond het waargebeurd verhaal van Prins, een eigenzinnige ontembare hengst, weven Antoine Emil en Erik Ameele, een intrige van vriendschap en nijd. Pablo, Emily en haar broer groeien op in een milieu waar drafrennen op de eerste plaats komt.

De dagen van Prins zijn geteld wanneer hij reageert op de harde aanpak van zijn eigenaar, Pablo’s vader, en wraak neemt. Emily probeert zijn kracht en koppigheid evenwel in prestatiedrang om te zetten.

In de loop van de jaren bekommert ze zich met engelengeduld om de fiere hengst. Zal hij die kans benutten om op de renbaan een plaats te verdienen?

Hoever zal Pablo gaan om zich door Prins niet buiten spel te laten zetten? En wie heeft er belang bij om de jongen op zijn beurt te belagen?

 

ISBN 9789492007018

Antoine Emil schreef eerder al 'De laatste twintig dagen van het Vaticaan',  een boek dat in 2013 verscheen en waarvan bij uitgeverij Partizaan de derde verbeterde druk gepubliceerd werd. In Erik Ameele vond hij een schrijfbroeder met wie hij wekelijks samenkwam om hun eerste gezamenlijke boek neer te pennen.

 

Meer info over de activiteiten van dit schrijversduo op hun website.

 

 

Het schrijversduo Antoine Emil en Erik Ameele.